Dobrodošli u pansion za pse i mace

„Pet House Hotel“

Nalazimo se na Miljakovcu III, mirnom i tihom delu Beograda, u blizini Miljakovačke Šume i Spomen parka Jajinci. Naš hotel pruža idealne uslove za boravak Vašeg ljubimca, daleko od gradske buke i gužve . Da li ste na odmoru ili poslovnom putu, mi ćemo Vašim ljubimcima pružiti udoban smeštaj i svu ljubav i pažnju koju dobijaju od Vas, u Vašem domu.

Sa vama smo od februara 2015. godine i naš hotel je upisani u Registar pansiona za kućne ljuimce pod rednim brojem 4 u Ministarstvu veterine.

Primamo sve pse i mace koji su naviknuti na život u stanu i koji su vakcinisani protiv besnila i zaraznih bolesti. Više informacija načinu funkcionisanja, proceduri i uslovima smeštaja možete pročitati u odeljku smeštaj.

Bezednost nam je na prvom mestu. Dvorište je ograđeno i nije vidljivo sa ulice, a ceo ojekat je pokriven video nadzorom. U našem smeštaju sve je predodređeno njima, mekani jastuci, osvetljen, topao ili klimatizovan prostor, raznorazne igračke i ljubazno osoblje koje će sa Vašim ljubimcem provoditi dan u igri i maženju.

Hrana može biti Vaš ili naš izbor, a da sve protekne kako treba, o Vašem ljubimcu brine i veterinar. Naš cenovnik možete pogledati ovde.

Ne primamo pse koji su agresivni prema ljudima.
Za sve informacije stojimo vam na raspolaganju.

Kontakt