Naše Usluge

Sveobuhvatan Boravak

Smeštaj, rekreacija i održavanje lične higijene za vašu mačku. Pružamo kompletnu negu kako bi svaki trenutak bio udoban i srećan.

Izbor Ishrane

Vaša hrana ili naš specijalni meni? Prilagodite obroke prema ukusu vaše mačke za potpuno zadovoljstvo.

Dostava po Vašeg Ljubimca

Bez stresa putovanja dolazimo po vašu mačku direktno iz vašeg doma, pružajući joj udobnost i bezbednost.

Nega i Kupanje po Meri

Osvežavajuće kupanje prilagođeno veličini i potrebama vašeg psa, čineći ga srećnim, mirisnim i pažljivo očišćenim. Usluge kupanja su dostupne tokom boravka vašeg ljubimca u našem hotelu, pružajući mu dodatnu dozu udobnosti.

Nega i Kupanje po Meri

Osvežavajuće kupanje prilagođeno veličini i potrebama vašeg psa, čineći ga srećnim, mirisnim i pažljivo očišćenim. Usluge kupanja su dostupne tokom boravka vašeg ljubimca u našem hotelu, pružajući mu dodatnu dozu udobnosti.

Personalizovana Ishrana

Vaša hrana ili naš specijalno pripremljen meni? Bez obzira na izbor, obezbeđujemo kvalitetnu i ukusnu ishranu prilagođenu potrebama vašeg psa. Neka svaki zalogaj bude pravi užitak za vašeg ljubimca.

PUNO REKRACIJE DRUŽENJA I UŽIVANJA

Dodatne Usluge

Kupanje-Taxi

Bezbednost i udobnost su na prvom mestu, obezbeđujući siguran put za vaše ljubimce do odredišta. Pored toga, takodje je i usluga kupanja pasa, prilagođena njihovim potrebama i preferencijama. Vaši ljubimci će uživati u pažnji i nezi tokom celog boravka.

Česta Pitanja

Rezervaciju možete vršiti putem našeg sajta, telefonom ili lično dolaskom u naš objekat. Naš prijateljski tim je tu da vam pomogne u procesu rezervacije.

Da, za bezbednost svih ljubimaca, svi gosti moraju biti vakcinisani protiv besnila i zaraznih bolesti. Molimo vas da donesete vakcinalnu karticu prilikom dolaska.

Cena usluge kupanja nije izdvojena, već je uključena u celokupan boravak u našem hotelu. Želimo da pružimo potpunu negu vašem ljubimcu kao deo njegovog prijatnog iskustva. Za preciznije informacije o ukupnoj ceni boravka, koristite naš kalkulator na stranici “Kontaktirajte nas” kako biste dobili personalizovanu procenu. Vaša udobnost i jasnoća u vezi sa cenama su nam prioritet.

Naravno! Imate opciju da donesete omiljenu hranu vašeg ljubimca ili da se opredelite za naš specijalno pripremljen meni. Važno nam je zadovoljstvo svakog gosta.

Vaš pas može koristiti uslugu kupanja jednom ili više puta tokom boravka, u zavisnosti od vaših želja i potreba vašeg ljubimca.

 Da biste obezbedili mesto za svog ljubimca, preporučujemo da unapred rezervišete. Međutim, trudićemo se da ugostimo i nenajavljene posetioce, ukoliko imamo slobodnih mesta.

Da, koristimo veterinarsku kozmetiku za pse sa dermatološkim problemima kako bismo pružili posebnu pažnju i negu osetljivoj koži vašeg ljubimca.

Da, celokupan prostor hotela je pokriven video nadzorom, obezbeđujući dodatni nivo bezbednosti za sve naše goste. Vašeg ljubimca možete pratiti u svakom trenutku..