U pažljivo uređenom prostoru, koji zrači prijatnom i mirnom atmosferom, svakom ljubimcu  se posvećuje posebna pažnja. Mi smo porodična firma i naš tim od 5 zaposlenih je non-stop na raspolaganju Vašim ljubimcima, s obzirom da živimo u istom objektu.

Prilikom prijema kućnih ljubimaca u naš hotel potrebno je dostaviti dokaze da je pas čipovan, vakcinisan svim potrebnim vakcinama i zaštićen od ekto i endoparazita
U periodu od maja do septemba preporučujemo da Vašeg psa vakcinišete i protiv virusnog kašlja.

Psi su raspoređeni po grupama u zavisnosti od veličine, pola i temperamenta. Ne mešamo velike i male pse kao ni dominantne mužijake. Hranimo ih onoliko puta koliko jedu kod kuće, hranom koju pas inače jede i koju donosi vlasnik. O svakom gostu vodimo dnevnik i u svakodnevnom smo kontaktu sa vlasnicima putem Vibera i WhatsApp-a.

Posedujemo i kuhinju, ukoliko je Vaš ljuimac na specijalnoj vrsti ishrane 🙂

Rezervacija smeštaja kod nas je obavezna. Posete Vašim kućnim ljubimcima, dok su kod nas, nisu preporučljive ali su dozvoljene vlasnicima i osobama koje vlasnik ovlasti.

Svi psi su smešteni u kući, izvode se u šetnju na flexy povodcima najmanje tri puta dnevno. Posle šetnji dostupno im je dvorište za igru sa psima sličnog tempeamenta ili veličine. Učestalost i trajanje šetnji zavise od vremenskih uslova, kondicije, staosti i navika psa.

Jutarnje i večernje šetnje su nešto duže, a u toku dana ih izvodimo u kraće šetnje. U šetnju vodimo po jednog psa i idemo rutom gde nema saobraćaja, vlasničkih ni uličnih pasa. Trasu kojom šetamo redovno kosimo i prskamo protiv krpelja.

Sve prostorije poseduju centralno grejanje, a u letnjem periodu većina prostorija je klimatizovana.