Smeštaj

U pažljivo uređenom prostoru koji zrači prijatnom i mirnom atmosferom, svakom ljubimacu posvećujemo posebnu pažnju.

Nudimo udoban i klimatizovan smeštaj za pse i mace, za vreme dok ste Vi odsutni. Da li ste na odmoru ili na poslovnom putu, mi ćemo Vašim ljubimcima pružiti udoban smeštaj i svu ljubav i pažnju koju dobijaju od Vas, u Vašem domu.

U našem pansionu koji se prostire na 230 kvadrata sve je predodređeno njima. Mekani jastuci, osvetljen i pažljivo uređen prostor, raznorazne igračke i ljubazno osoblje koje će sa Vašim ljubimcem provoditi čitav dan u igri i maženju. Kako nam je bezbednost vaših ljubimaca jako bitna bitno je da naglasimo da su sve prostorije, prilazi kao i dvorište obezbeđeni video nadzorom.

Pet House Hotel poseduje sopstveno ograđeno dvorište, u koje se izlazi direktno iz pansiona. Za one goste kojima to nije dovoljno, tu su velika travnata prostranstva u neposrednoj blizini, kao i prelepa Miljakovačka šuma i Park Jajinci na 5 do 10 minuta lagane šetnje.

Cilj našeg pansiona za pse je oponašanje uslova kakve psi imaju u svojim domovima, jer se tako osećaju najprijatnije. Životinje borave u prostorijama s antistatičnim podom, ozvučenjem i ležajem, a sve se svakodnevno čisti i dezinfikuje. Tu su i kupatila, prostor za igru i druženje. Mačke imaju sobe s rekvizitima za penjanje i trošenje kandži.

Bitno je da znate i da su psi raspoređeni po grupama i druže se sa psima svoje veličine i temperamenta.