Naša Priča

Dobrodošli u Pet House Hotel, vašu destinaciju gde ljubimci doživljavaju pravu kućnu atmosferu dok vi putujete. Naša priča počinje u februaru 2015. godine, kada smo s ljubavlju otvorili naš hotel za kućne ljubimce. Ponosno smo upisani u Registar pansiona za kućne ljubimce pod rednim brojem 4 u Ministarstvu veterine, čime garantujemo visoke standarde i posvećenost dobrobiti vaših četvoronožnih prijatelja.

Otvoreni za Sve Ljubimce Naviknute na Dom

U našem hotelu srdačno dočekujemo sve pse i mačke koji su naviknuti na život u stanu i koji su vakcinisani protiv besnila i zaraznih bolesti. Više informacija o načinu funkcionisanja, procedurama i uslovima smeštaja možete pronaći u odeljku “Smestaj”.

 

Bezbednost naša Prioritet

Vašu bezbrižnost i sigurnost vaših ljubimaca smatramo najvažnijim. Naše dvorište je pažljivo ograđeno i nevidljivo sa ulice, a celokupan prostor je pod stalnim video nadzorom. U našem smeštaju sve je prilagođeno njima – mekani jastuci, osvetljen prostor, optimalna temperatura, raznovrsne igračke i ljubazno osoblje koje će sa vašim ljubimcem provesti dan u igri i mazenju.

 

Izbor Je Vaš – Hrana i Cenovnik

Kod nas imate slobodu da birate između vaše hrane i našeg specijalno odabranog menija. Za sve važne detalje u vezi sa cenama i paketima, posetite naš cenovnik ovde.

Cenovnik

 

Briga koja Prevazilazi Očekivanja

Vaš ljubimac je u sigurnim rukama, uz redovne provere od strane našeg veterinara. Naša posvećenost dobrobiti vašeg ljubimca seže iznad i dalje od uobičajenog.

 

Bez Agresivnih Ponašanja

Razumevamo važnost bezbednosti svih gostiju. Zbog toga ne primamo pse koji pokazuju agresivno ponašanje prema ljudima.

 

Stojimo Vam na Raspolaganju

Za sve dodatne informacije i pitanja, stojimo vam na raspolaganju. Vaša udobnost i sreća vaših ljubimaca su naša najviša prioriteta.

 

Dobrodošli u Pet House Hotel, gde svaka šapa ostavlja trag sreće!

Pogledajte našu galeriju i uverite se zašto smo najbolji!